GÖYNÜK'Ü YASA BOĞAN TRAFİK KAZASI

Kumluca-Kemer yolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı. Mert Demirel ve Kemal Talih olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2025 00:34
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2025 00:34
yenikemer.com

GÖYNÜK'Ü YASA BOĞAN TRAFİK KAZASI

Kumluca-Kemer hattında sabah saatlerinde meydana gelen bir trafik kazası, Göynük'te yaşayanları derinden etkiledi. Kontrolden çıkan bir otomobil, bariyerleri aşarak yoldan çıktı ve şarampole yuvarlandı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı.

Kumluca-Antalya istikametinde seyir halinde olan aracın, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıktığı ve bariyerleri aşıp şarampole savrulduğu ifade edildi. Kazada, araç içerisinde bulunan Mert Demirel ve Kemal Talih olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralı olanlar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinden sonra hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Kazanın mağdurları olan gençlerin cenazeleri, bugün Göynük'te düzenlenen bir törenle defnedildi. Bu acı olay, aileleri ve tüm Göynük halkını derin bir üzüntüye sevk etti.