Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KEMER’DE YAMAÇ PARAŞÜTÜ  İLE MİTOLOJİ VE MACERAYA YOLCULUK

Kemer'de yamaç paraşütü ile mitoloji ve maceraya yolculuk: Tahtalı Dağı, dünyanın en yüksek kot farkı yamaç paraşütü alanı. Pegasus'un sırtında uçma fırsatı, 10 dakikalık teleferik yolculuğu ve Adralin'in en güzeli. Escape firma, yıllardır Tahtalı Dağı'nda 5 bin kişiye bu deneyimi sunuyor. Kemer'in mitolojik zenginliği ve doğal güzelliği yerli ve yabancı turistlere eşsiz bir alternatif sunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2024 23:28
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2024 23:28
Kaynak: Haber Merkezi
yenikemer.com
KEMER’DE YAMAÇ PARAŞÜTÜ  İLE MİTOLOJİ VE MACERAYA YOLCULUK

KEMER’DE YAMAÇ PARAŞÜTÜ  İLE MİTOLOJİ VE MACERAYA YOLCULUK

Olympos Tahtalı Dağı 2365 metrelik yükseklik ile dünyanın en yüksek kot farkı yamaç paraşütü alanı.

Antalya Tahtalı Dağında (Olympos) tandem yamaç paraşütü aktivitesi ile Akdeniz’in Antik Kentlerin el değmemiş koyların doğal güzelliklerin Beydağları Milli Parkları sınırları adeta Pegasus misali  nefes kesen manzarası ile uçuruyor.

En iyi tandem pilotları ile 10 dakikalık teleferik yolculuğu ile sizlere 45 dakika boyunca Adralinin en güzeli yaşanıyor.

Dünyanın en yüksek yamaç paraşütü merkezinin Kemer'de olduğunu biliyormusun?

Tahtalı Dağı 2365 m zirvesinden Akdenizin eşsiz koylarına yapılan bu eşsiz yolculuk, Tanrılar dağı Olympos'dan Pegasus'un sırtında uçma düşünü gerçek kılıyor.

Escape firma sahibi Mehmet Dursun yaptığı açıklamda " Yıllardan beri kesintisiz olarak Tahtalı Dağı’nda kurulan Olympos Teleferik işletmesinde de faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.Yılda yaklaşık 5 bin kişi bu deneyimi bizlerle paylaşıyor.Kemer Fethiye ile birlikte yamaç paraşütü için en uygun yerlerden biri.Kemer'in mitolojik zenginliği ve doğal güzelliği yerli ve yabancı turistler için eşsiz bir alternatif sunuyor."

Mitolojinin en ünlü kahramanlarından Pegasus'un  yaşadığı Likya dağlarında yamaç paraşütü herkes için eşsiz bir deneyim sunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.