Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GOURMET FEST KEMER'İN ÜÇÜNCÜSÜ YAPILIYOR

Gourmefest Kemer başladı. ABD, İsviçre, Almanya ve Macaristan'dan gelen Gourme tutkunları Çıralı'da ağırlandı. Kemer'in Kadınları işbirliği ile yerel lezzetler sunuldu. Katılımcılar uluslararası alanda değerli kişiler. Misafirler dalış turu ile bölgenin güzelliklerini keşfetti. Çıralı'daki festival zenginleşti.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2024 00:40
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2024 00:57
Kaynak: Haber Merkezi
yenikemer.com
GOURMET FEST KEMER'İN ÜÇÜNCÜSÜ YAPILIYOR

Üçüncüsü yapılan Gourmefest Kemer başladı.

Festival ile ilgili açıklama yapan Murat Canik"  Gourmetfestkemer kapsamında ABD,İSVİÇRE,ALMANYA ve MACARİSTAN’DAN gelen Gourme tutkunlarını Çıralı’da ağırladık.

Kemer’in Kadınları işbirliği ile yerel lezzetleri sunduk.Umarım Kemer'in lezzetlerini önemli kişilere beğendirebildik.Katılımcıların hepsi uluslarası alanda çok değerli kişiler.

Hanım kardeşlerimizin başarılı sunumu misafirlerimiz tarafından tam not aldı. Öte yandan misafirlerimize dalış turu da yaptırarak bölgemizin alternatif güzelliklerini de gösterme şansımız oldu.Üç gün sürecek bu yılki organizasyonumuz dilerim turizm zenginliğimizi göstermiş olacak.Bu yıl Çıralı'yı da organizasyonumuza kattık bu da daha zengin bir festival ortay çıkarttı"

Organizasyona ressam İsmet Bölükemini de resim sergisi ile katılarak gelen misafirlere festivalin sanatsal yönünü gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.